Услуги

ЗА ВАС РАБОТОДАТЕЛИ: Във Вашия екип не разполагате със служител, на който да бъде възложена цялостната изработка и последващата поддръжка на уеб сайта. Вие считате, че не е целесъобразно да назначите служител на постоянен трудов договор или да се обърнете към фирма, което би Ви струвало прекалено скъпо, както за изпълнение на конкретния проект, така и за последващата му поддръжка, с оглед на допълнителните месечни вноски и/или нови разходи за работни заплати.

Искате да представите дейността си в интернет напълно професионално, съчетано с коректно и срочно обслужване, а за изпълнение на проекта да заплатите еднократна минимална сума с осигурена последваща безплатна поддръжка на уеб сайта.

“WebProgres” e уникална услуга, която Ви предоставя възможност да ангажирате уеб дизайнер и програмист за извършване на следните дистанционни дейности:

» Изграждане на онлайн магазин - платформата е напълно автоматизирана система, която включва функция за онлайн търговия (пазарска кошница) с потребителски интерфейс и модул за собствено редактиране на съдържанието. Административният панел осигурява възможността за бърза и лесна промяна на съдържанието на всички компоненти, необходими за нормалното функциониране на онлайн магазина.

» Интегриране на виртуален ПОС терминал на “Борика” за Вашия онлайн магазин. Тази система работи с кредитни карти VISA и MasterCard. Формата за разплащане е с криптиране на транзакцията, с онлайн нотификация за статуса на плащането (успешно или неуспешно).

» Индивидуален уеб дизайн за изработка на Вашия нов (статичен или динамичен) уеб сайт, както и редизайн на съществуващ уеб сайт.

» Предоставяме Ви възможност за избор на дизайн из между 2500 готови уеб приложения, като всяко едно от тях, може да бъде използвано за база при изработката на Вашия бъдещ уеб сайт.

» Голям брой избираеми продукти, част от които предлагаме напълно безплатно. С оглед по-пълното представяне на Вашата дейност, на страниците в уеб сайта можем да изградим онлайн магазин, фотогалерия, ценова листа, формуляр за изпращане на данни, модул за собствено редактиране на съдържанието, персонален чат, личен форум, търсачка, анкета, книга за гости, английско-български двупосочен речник, брояч на посетители, карта от Google Maps, музикален и снимков фон по Ваш избор, видео клипове, презентации, както и да регистрираме Вашия уеб сайт в основните търсачки.

» Базова SEO Оптимизация и синхронизация на уеб сайта с основните браузъри.

» Предлагаме превод на Вашия уеб сайт на 30 езика: английски, арабски, арменски, гръцки, иврит, испански, италиански, китайски, корейски, македонски, немски, полски, португалски, румънски, руски, словашки, словенски, сръбски, турски, украински, унгарски, фарси, фински, френски, хинди, холандски, хърватски, чешки, шведски и японски.

» Безплатен хостинг и домейн в com, org, net, info, us и biz, при поръчка на уеб сайт, валидни за едногодишен период. Единственото, което трябва да направите е да изберете своето домейн-име, а останалото оставете на нас. Вие ще получите и съответстващи на Вашето домейн име e-mail адреси.

» Осигурена безплатна поддръжка на уеб сайта.

Продължи