Уеб сайт за групово пазаруване с ваучери

Уеб сайт за групово пазаруване с ваучери
Уеб сайт за групово пазаруване с ваучери Уеб сайт за групово пазаруване с ваучери Уеб сайт за групово пазаруване с ваучери
500.00 лв. 400.00 лв. 
Наличност: В наличност
Количество:  
Добави за сравнение | Добави към “Любими продукти”

Уеб сайт за групово пазаруване с ваучери

Изработка на уеб сайт за групово пазаруване, промоции, ваучери и офети с отстъпки! Интеграция на разплащателни системи, чрез EasyPay, ePay.bg, B-pay.

За повече информация и запознаване с платформата: www.grupovokupi.com

Как работят сайтовете за групово пазаруване
Всеки знае как действа дори 5% намаление от цената на стока или услуга. А ако то е не с 5, а с цели 90%?!
Подобно намаление е напълно възможно, ако използваме варианта за групово пазаруване в мрежата. Услугата се предлага в България от няколко години, а потребителите се увеличават в геометрична прогресия.
Онлайн пазаруването много често предлага добра цена, но затова пък човек избира марковата дреха, чанта или обувки само по снимка, не знае нищо за търговеца или доставчика, а и няма как да ги провери, защото те са някъде в Сингапур, например.
За разлика от онлайн пазаруването по принцип, при колективното или груповото пазаруване

системата е много простичка

А именно – ниската цена се получава от ползването на групова отстъпка. Още по-просто казано, събират се много желаещи за една и съща услуга и цената става „на едро“.
Подобна схема е добро решение за бизнеса на малки и средни фирми, които печелят от големия оборот и от евтината реклама с разпространената оферта, както и с привличането на реален клиентопоток.
Притежателят на сайт, който предлага такова колективно пазаруване, печели от комисионната, а клиентите – от изключително

добрата сделка

Все пак, едно е да платим за фотоепилация 100 лв. и съвсем друго ако цената е 24 лв., в същия салон и на същото качество.
Асортиментът на предлагането на оферти за групово пазаруване е толкова разнообразен, че сайтовете са посещавани от десетки хиляди различни по възраст и социален статус потребители дневно. Голяма част от тях търсят оферта за автомивка, фризьор, театрална постановка, СПА уикенд или нещо друго. Останалите се палят от изгодната цена на сделките. Така хората пробват нови и непознати неща като екзотична кухня, масаж или екстремно преживяване. В крайна сметка водещ момент за всички е пазаруването „на далавера“.

Как работи колективното пазаруване?

Първо намирате подходящия за вас сайт за групово пазаруване – някои предлагат различни стоки и услуги, други фокусират дейността си само в определена сфера, например екскурзии.
Регистрирате се и оставяте електронната си поща, на която ежедневно получавате предлаганите сделки. Когато изберете нещо, купувате един или няколко ваучера, а времето за използването им обикновено е в рамките на няколко месеца.
Разплащането става по електронен или по банков път, а самите ваучери се получават до 2 дни след потвърждението на сделката. Самото потвърждението и ваучерите ще получите и на електронната поща. Така ако се притеснявате дали за тази оферта ще се съберат достатъчно желаещи (целта все пак е груповата отстъпка), влезте в сайта за колективно пазаруване и да проверете брояча на конкретното предложение, който отразява всяка нова заявка. Броячът отчита и оставащите празни места до минималната бройка за ниската цена.
Дневните оферти са валидни само след достатъчно набрани кандидати. Тогава е възможно и плащането на ваучерите. Всеки съдържа уникален код, а списъкът с кодовете се препраща на търговеца на услугата. Достатъчно е да разпечатате своя ваучер и да го представите на място.
Ако по някаква причина промоцията отпадне, преведените пари ще ви бъдат върнати без утежнения (неустойки или такси за обработка), или ще получите кредит за бъдеща оферта. Хубаво е да знаете, че

ваучерът не може да бъде осребряван

на мястото, за където сте купили офертата. Няма да може да ползвате и няколко ваучера наведнъж, за да платите единична услуга. Така, ако ваучерът е с 50% отстъпка, с два броя няма да получите 100% отстъпка.
Част от офертите на сайтовете за колективно пазаруване са обвързани с предварителна резервация или със заявка по телефона. По този начин договаряте честотата на посещения с конкретния търговец – ресторантьор, собственик на фитнес зала, козметичен салон и т.н., и се избягва нежелано струпване на клиенти в един и същи момент.
Важно е да прочете внимателно или предварително да проучите какво точно плаща ваучерът и дали вечерята включва алкохол или той се таксува отделно, например. Ако не изразходвате цялата сума, остатъкът не се връща, не се таксува като бакшиш и не се запазва за бъдещи посещения.
Част от сайтовете за задружно пазаруване предлагат и ваучери-подаръци, които може да препратите към близък човек, а цената на услугата остава скрита. В други сайтове ваучерите са безплатни, а плащането и предвидените отстъпки се правят директно при търговеца.

Битката за клиенти

Само за последния месец в българското онлайн пространство се появиха десетина нови сайта във все още новата ниша за изгоден пазар. Това със сигурност означава, че полупразните ни в кризата портфейли охотно се разтварят за евтино пазаруване. Интересът е голям както от страна на клиентите, така и от страна на търговците.
Дори и с тази благодатна предпоставка, успехът на тези сайтове не е гарантиран. Те трябва да следят клиентските вкусове, да разширяват асортимента, да „покриват“ нови градове и да заложат на агресивната реклама. Няма как да бъдат възприети сериозно, ако не са публикували информация за контакт, не отделят място за мнения и препоръки или пък не отговарят на поставени въпроси.
Една малка разходка из форумите по темата за колективното пазаруване показва реалната картина на пазарния сегмент и оценката на

Негово величество Клиента

Заради хаотичната поява на сайтовете и още по-хаотичната им реклама, потребителите обаче стават почитатели на един или два сайта и не следят какво предлагат останалите. А далаверата другаде може да е още по-голяма...
С появата и развитието на този бизнес в САЩ, бяха създадени агрегатори, събиращи много сайтове за задружно пазаруване на едно място. В тях клиентът се ориентира още по-добре сред джунглата от оферти. Агрегаторите са и добро място собствениците на такива сайтове да видят какво прави конкуренцията.
А дали чудото „колективно пазаруване“ е за три дни и дали ще се сбъднат прогнозите, че в края на годината ще останат само големите играчи, предстои да разберем. Дотогава, защо не се възползвате от далаверата?!

източник - club50plus.bg

Тагове: изработка на сайт, групово пазаруване, колективно пазаруване, оферти, промоции, намаления, ваучери, отстъпки, подаръци, грабни оферта, оказиони

Все още няма коментари за този продукт.


НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, кликнете тук за да влезете в своя профил и да напишете коментар.